TILLID ER DEL AF VORES DNA

CERTIFICIKATER

Vi følger forskningen og den rivende udvikling inden for anvendelsesmulighederne af probiotika. Vi er tro mod vores overbevisninger og ønsker kun de bedste produkter. certifikater sikre vi altid er på rette kurs.

Certificeringer er en hjørnesten i vores virksomhed hos Byoms. De er vores garantistempel og din forsikring om, at vi lever op til vores løfter.

Vi ved, at det kan være svært som forbruger at navigere i junglen af produkter og finde dem, der er bæredygtige og stemmer overens med dine egne værdier. Derfor mener vi, at det er vigtigt at øge antallet af vores egne produktcertificeringer inden for miljø og sundhed.

Vi har allerede opnået flere certificeringer, herunder den anerkendte økologiske certificering, ECOCERT, V-Label og rPET. Vi evaluerer løbende, hvilke certificeringer der er relevante og meningsfulde for os og vores kunder.

Har du spørgsmål, forslag eller en konkret efterspørgsel, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og lytte.

LET’S CONNECT

Byoms tager aktivt del i GOGREENDANMARK.

Vi elsker at have fingeren på pulsen, lære nyt og dele erfaringer.
At være del af netværket udvikler os både fagligt og personligt.

Natural DETERGENT

ECOCERT

Natural cleaning products certification GARANTERER:

  • Miljøvenlige produkter
  • Naturlige og økologiske ingredienser
  • Ansvarlig forvaltning af naturressourcer
  • Forbud mod de fleste petrokemiske ingredienser
Globalt samarbejde. lokal support

V-LABEL

Når du køber et produkt eller en tjeneste, der er mærket med V-Label, kan du stole på standardiserede kriterier for veganske og vegetariske produkter.

V-Label er en respekteret og anerkendt certificering, der blev etableret i Schweiz i 1996 for at mærke veganske og vegetariske produkter og tjenester. Med mere end 25 års erfaring i at mærke produkter og arbejde med eksperter inden for kvalitetsstyring, madteknologi, kemi, kosmetologi og markedsføring, har de ført an i en global bevægelse og er nu en internationalt anerkendt guide for forbrugere.

GENBRUG GIVER MENING

GENANVENDT PET

rPET GIVER DIG MULIGHED FOR AT BIDRAGE AKTIVT TIL EN VIGTIG MILJØINDSATS UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS.

Genanvendt PET (rPET) er en alsidig ressource, der kan bruges til mange forskellige produkter, herunder merchandise som poser, tøj som fleece, fiberfyld til soveposer og dynejakker, ark og film, bildele og endda fødevareemballage. PET er den mest anvendte plast i genanvendelse og kan genanvendes på to måder: enten mekanisk, hvor materialet vaskes og skæres i flager, eller kemisk, hvor materialet nedbrydes til de oprindelige monomerer, som kan repolymeriseres til nyt materiale.