vi udfordrer unødvendig brug af kemikalier 

We bring healthy bacteria back to life

Probiotika betyder “for livet”, og det er det, vi hos Byoms går ind for. Vi er omgivet af bakterier, og det er uundgåeligt. Men det er op til os at vælge, hvilke bakterier vi vil have omkring os.

Probiotika er de gode bakterier, som er levende mikroorganismer, der findes naturligt både indeni og udenfor vores krop. Der er mange forskellige typer gavnlige bakterier, men hos Byoms har vi valgt at bruge en særlig robust og gavnlig bakteriestamme kaldet bacillus coagulans. Den kan overleve i dvaletilstand i selv de mest barske miljøer, som vores rengøringsmidler udgør. På den måde kan vi sikre en naturlig og sund balance i vores hjem, uden at gå på kompromis med effektiv rengøring.

STYRK DE GODE BAKTERIER

LÆNGE LEVE BAKTERIER

DER ER BAKTIERIER OVERALT. VI KAN IKKE LEVE UDEN, MEN DET GÆLDER OM, PROAKTIVT, AT FREMME DE GODE

I vores hjem er vi omgivet af dårlige bakterier, som kan have en negativ indvirkning på både lugten og vores helbred. Ved traditionel rengøring prøver vi at slippe af med disse bakterier ved at desinficere overfladerne. Desværre er det en midlertidig løsning, da de dårlige bakterier hurtigt vender tilbage.

RENGØRING MED PROBIOTIKA

Når du vælger at rengøre med produkter indeholdende probiotika, sætter du gang i en proces, hvor de gavnlige bakterier spredes ud på overfladerne og indleder en kamp mod de dårlige bakterier. De gode bakterier trives i beskidte omgivelser og formerer sig hurtigt, så de kan overtage pladsen fra de dårlige bakterier i en proces kaldet kompetitiv hæmning.

Den aktive probiotiske bakteriekultur renser grundigt under overfladen gennem biofilmen, så du opnår en dybdegående rengøringseffekt.

VIRKER I OP TIL 8 DAGE

Når du bruger Byoms produkter med probiotika, kan du være sikker på, at kampen mod de dårlige bakterier ikke slutter lige med det samme. De gode bakterier fortsætter deres arbejde og holder dit hjem eller din sportstaske i balance i op til 8 dage efter påføring.

Ligesom probiotiske kosttilskud bidrager til at holde din mave sund og i balance, vil Byoms produkter med probiotika holde balancen ved lige i dit miljø. Vores probiotiske bakteriekultur er i stand til at tage kampen op mod lugt, fedt og snavs, men samtidig passer på vores børn og planeten.

HVORFOR PROBIOTISK RENGØRING

Når vi bruger probiotiske rengøringsmidler, skaber vi en gunstig mikrobiologisk balance, der beskytter os mod skadelige bakterier og giver op til 8 dages beskyttelse. Ved at tilføre de gode bakterier til tøj og overflader, starter kampen mod de dårlige bakterier med det samme. Probiotikaen vækkes fra sporeform og begynder at reproducere sig ekstremt hurtigt, og indenfor kort tid dækker de hele overfladen. De gode bakterier er hårde mod andre mikroorganismer, der konkurrerer om pladsen, og de sikrer, at der ikke er plads til sygdomsfremkaldende bakterier takket være kompetitiv hæmning. Dette skaber et sundt mikrobiologisk miljø, der er gunstigt for mennesker, og som genopretter den naturlige balance.

HOVEDET PÅ BLOGGEN

VIL DU VIDE MERE OM PROBIOTIKA?

På Byoms blog deler vi løbende artikler og viden omkring probiotika og hvorfor det er så vigtigt at vi mindsker brugen af kemikalier og antibakterielle midler i hjemmet og på arbejdspladsen. Nedenfor er et par eksempler på artikler fra Byoms bloggen. Vil du direkte til bloggen, så tryk HER.